fsAerodata

This Forum is for Support questions only for Ideal Flight. Please post other questions and suggestions in the General Use & Ideas Forum

Moderators: Steve Waite, SysAdmin

fsAerodata

Postby reecemj » Sun Jan 20, 2019 12:08 pm

Hi Steve..When the fsAerodata is updated in p3d 4 IF looks at the scenery files and uses that data? IF does not need to be updated with fsAerodata or Navigraph? Is that correct?
Reece...Using IF10 Pro
reecemj
 
Posts: 268
Joined: Fri Mar 15, 2013 4:09 pm

Re: fsAerodata

Postby Steve Waite » Sun Jan 20, 2019 3:26 pm

Hi there!

When you perform the IF index on the scenery, you should see in the messages above the activity graphic, something like 'indexing add-in data'. fsAerodata being the add-in data.

Might not take very long so the message won't be there too long. After that the fsAerodata is the priority navigation database that IF uses to make plans and make export files.
software architect at codelegend.com
equipment: i9-9980Xe 64GB 2xRTX2080ti NVLink 2TB M.2,
i9-9900X 64GB RTX2080ti 2TB M.2, i7-3960X 32GB GTX680 4TB RAID10,
NAS @7TB RAID10
Steve Waite
 
Posts: 4573
Joined: Wed Jun 29, 2011 12:02 am


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests